Γίνε Εθελοντής

Το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο εθελοντών και φίλων του προγράμματος που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς της θεραπείας αλλά και της εκπαίδευσης, στα πλαίσια είτε  απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας  είτε πρακτικής άσκησης.

Αποτελείται από  επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, κυρίως καλλιτεχνών και εκπαιδευτικών, φοιτητών και απόφοιτων θεραπευτικών προγραμμάτων.

Οι εθελοντές ενημερώνονται για τον κώδικα δεοντολογίας του ΚΕΘΕΑ, το πλαίσιο λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και λαμβάνουν εποπτεία σε ατομικό επίπεδο κάθε εβδομάδα και ομαδική εποπτεία 3 φορές το χρόνο.

Η συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος είναι σημαντική, όχι μόνο ως προς την προσφορά εργασίας αλλά κυρίως για το πρότυπο του ενεργού πολίτη  που προσφέρει ανιδιοτελώς, με ήθος και επαγγελματισμό. Καθώς ο εθελοντισμός αποτελεί βασικό άξονα της θεραπευτικής παρέμβασης στο ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, η συμβολή των εθελοντών αναδεικνύεται σε σημαντική θεραπευτική παράμετρο της μεθόδου που εφαρμόζεται.

Αν θέλεις και ‘συ να προσφέρεις εθελοντικά την εργασία σου, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο info@kethea-endrasei.gr  και να επικοινωνήσεις στο 2103847700 – 210 3300058  (εσωτ:215)